PANDUAN TERBAIK: Synaptics TouchPad Kehilangan Tetapan Selepas Reboot

Klik pada Pasang di panel kiri untuk memaparkan kandungannya di panel kanan. Di panel kanan Penyunting Pendaftaran , cari dan klik dua kali pada kekunci bernama DeleteUserSettingsOnUpgrade . Ganti apa sahaja yang ada di Data nilai bidang kunci ini dengan 0 . Klik pada okey . Menutup Penyunting Pendaftaran .

2016-02-05_214850



Mula semula komputer anda, dan tetapan Synaptics yang anda tetapkan harus bertahan walaupun komputer anda dihidupkan semula.



1 minit dibaca